sense sort

la pica es plena dels plats bruts d'ahir, dels d'abans d'ahir. No queda cap got net. em miro el pot de la brossa organica. me n'aparto. hauria de netejar. hauria de llençar la brossa. m'assec. agafo el paquet de tabac buit. hauria de comprar tabac. els ulls em pesen. faig una becaina. tinc sed, aquesta maleida sed. busco una burilla. dues. tres. on collons es el paper de fumar. hauria de comprar paper de fumar. engego la tele. volen fer riure. sento riures de fons. no em fa cap gracia. començo a plorar. no puc aturaro. estic cansat i trist. plorar em cansa. m'esgoto. dormo. i la pica es plena de plats[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

sense sort

la pica es plena dels plats bruts d'ahir, dels d'abans d'ahir. No queda cap got net. em miro el pot de la brossa organica. me n'aparto. hauria de netejar. hauria de llençar la brossa. m'assec. agafo el paquet de tabac buit. hauria de comprar tabac. els ulls em pesen. faig una becaina. tinc sed, aquesta maleida sed. busco una burilla. dues. tres. on collons es el paper de fumar. hauria de comprar paper de fumar. engego la tele. volen fer riure. sento riures de fons. no em fa cap gracia. començo a plorar. no puc aturaro. estic cansat i trist. plorar em cansa. m'esgoto. dormo. i la pica es plena de plats[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.