adéu..

I de sobte et diu que t’estima més que res ni ningú, que estarà amb tu i dins teu tota la vida, i tu mires aquests ulls i et semblen gairebé desconeguts…, tan distants…i una tristor envolta allò que fa un moment era plaent i divertit, t’agradaria poder dir que l’estimes més que ningú…que l’estimaràs sempre…que el desitges…, però dins el cor només saps segur que aquests moments són això, moments, i que més enllà no hi ha camí per recórrer.., i veus les seves llàgrimes de demà com quelcom inevitable i la tristor augmenta encara més, et tempta el dir-li adéu precipitadament per no sentir com va nuant les cordes al teu voltant per no deixar-te marxar…però de moment no ho fàs…, i saps que aquell dia serà massa tard.

mima[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 comentaris a l'entrada: adéu..

 1. Alepsi diu:

  Mai no és massa tard. Mai. Mai. Mai. Ok?

  I si és tard per a alguna cosa, és aviat per a la següent, o potser és el moment de la següent.

 2. mima diu:

  Bé, potser no, potser el problema no és el que sigui més tard o més d’hora Alepsi, sinó que és inevitable, però amb una mica de temps potser evitarem el dolor que ara provocariem, una mica de temps de “preparació” no és pas dolent del tot…

 3. Gatot diu:

  Hi ha moments per gaudir, hi ha moments per patir, hi ha moments per dir-se adéu serenament….

  tant de bó sabéssim sempre trobar el moment correcte.

  petons i llepades, bonica

 4. Candela diu:

  Cal viure el moment i fer a cada estona el que cal fer… Sino…no començariem mai res de bo per por a que s’acabi. Un petonas!!!

 5. M’agrada el comenatri de gatot… hi ha moments per a tot. Alguns -però- els podem agafar ben fort, d’altres hgen de ser nosaltresqui els deixem -si cal- ben fortament.

  Una abraçada 😉

Els comentaris estan tancats.