Sense compassió

-A mi no em molesta que pensis això, ni que de tant en tant tinguis un dia dolent…., doncs perquè voldries més independència emocional, no necessitar-me tant i tot això…., bé, em sap greu però no és el que em fa mal…., el que em fa mal és la teva manera de dir les coses….

-…..si, ho sé….

-no tens compassió….

-no tinc compassió?….home….

-lo de “m’espavilo soleta”….no sé….les “coletillas” que deixes anar….

-em sap greu dir les coses com les dic….no el que penso, però si com ho dic…

-ja ho sé…sé que saps que ets injusta amb mi…tampoc sé què seria just per mi…

-jo tampoc el que seria just, però sé que són injustes moltes coses que et dic.

-bé…, nena…ja està… 

(diré al meu favor que li compenso amb escreix….això ell ho sap) Mima.

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.