L’Olga es mereix un post per a ella sola

Benvolguda Olga (música d’Elena Francis nanananaaa)

Aquest post i els comentaris que se’n derivin van dedicats a tu, pel que has escrit aquí http://sort.bloc.cat/post/7244/110311

Noto una certa contradicció en les teves paraules, sí sí, comences dient que no tens "xiripa" i resulta que… ET FOTEN UN BON POLVO CADA NIT!!! Ai ai ai, vols dir que no has agafat el vici de "la llei de Murphy em persegueix" quan potser no menges torrades amb mantega?

Amiga Olga (música d’Elena Francis altre cop nanananaaa), el teu problema és de concentració, vas distreta (clar tant polvo…), fixa’t que has arxivat el teu escrit a Discoteques (juasss). Si poses una mica d’atenció en el teu voltant veuràs que tens més sort que no penses. La sort no ve de fora, surt de dins, al tanto si un dia et surt de dins un cap calvo que bufa boles de llum, estariem davant un cas clar d’invasió alienígena.

De moment ves prenent el xarop "curalotodo"

mestre Yoda

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: L’Olga es mereix un post per a ella sola

Els comentaris estan tancats.